TP-Link

WiFi uitgevoerd in perfectie.

TP-Link WiFi

Wat is TP-Link?

TP-Link is al sinds 1996 bezig met het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve en betaalbare oplossingen om in elk huis een volledig dekkend WiFi netwerk te realiseren. 

De nieuwste generaties van hun Deco MESH sytemen bieden door middel van een eenvoudige installatie ultiem gebruiksgemak. Na de installatie via de Deco app is er de mogelijkheid om de Access Points bekabeld of draadloos te plaatsen in de woning voor een optimale dekking.

Het mooie van het TP-Link Deco MESH systeem zijn de mogelijkheden om de Access Points naar wens te verplaatsen of extra Access Points toe te voegen zodat jouw apparaat altijd met het sterkte punt verbonden is.

Eenvoudige installatie

Flexibele Access Points

Volledig beheer met de Deco App

Complete dekking, ook in de tuin

SMART WiFi technologie

TP-Link Official Partner

Waarom adviseren wij TP-Link?

ALL IPS is officieel TP-Link Service Partner en dat doen wij niet zonder reden. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat de producten van TP-Link de beste prijs-kwaliteit verhouding waarborgen. TP-Link richt zich namelijk op het middensegment, waar je in het hoogste segment kijkt naar de producten van Ubiquiti doet TP-Link niet veel onder. In prijs scheelt het echter enorm!

Daarom hebben wij gekozen om een partnership met TP-Link aan te gaan. Dankzij de gebruikersvriendelijke installatie kunnen wij in een zeer korte tijd een krachtig WiFi netwerk realiseren bij jou thuis. Hierdoor bespaar je dus niet alleen op het product zelf maar ook op de installatiekosten, een win-win situatie als je het ons vraagt.

Naast de prijs en het gebruiksgemak komen de Deco systemen van TP-Link ook erg goed uit de test qua prestaties. Met de starterset van het Deco M4, of de opvolger M5, systeem is het mogelijk om in het meerendeel van de woningen op elke verdieping een snel en stabiel netwerk te verzorgen. Naar wens kan deze set natuurlijk uitgebreid worden met extra Access Points om bijvoorbeeld de tuin, schuur of garage van WiFi te voorzien.

VERSCHILLENDE SYSTEMEN

Welke opties biedt TP-Link?

TP-Link Deco M4

TP-Link Deco M4

De Deco M4 is de topper in het middensegment, een stabiele en betrouwbare oplossing om overal in huis goede WiFi te krijgen. Het startpakket bestaat uit 3 units de geinstalleerd worden door middel van de Deco App. Mochten de 3 units niet voldoende zijn dan kunnen er eenvoudig meerdere units toegevoegd worden tot de dekking volledig is.

De Deco M4 heeft de capaciteit om 370 vierkante meter van WiFi dekking te voorzien voor maximaal 100 apparaten met een maximum snelheid van 1167 mpbs en is out-of-the-box geschikt voor nagenoeg alle internet providers.

Dankzij het strakke design vormen de units geen door in het oog als je ze niet weg kunt werken, ideaal voor elke thuissituatie.

TP-Link Deco M5

De Deco M5 is de opvolger van de succesvolle Deco M4. De Deco M5 neemt alle voordelen van zijn voorganger mee en biedt daarnaast nog een verbeterd bereik en is geschikt voor nog hogere snelheden.

Waar de M4 een dekking heeft van 370 vierkante meter kan de M5 een oppervlakte van 500 vierkante meter voorzien van goed WiFi bereik. De maximale snelheid is door middel van het verbeterde 11AC protocol ook opgeschroefd tot 1267 mbps, 100 mbps meer dan zijn voorganger.

Als extra bonus heeft de Deco M5 een ingebouwde antivirus en is het door middel van het vernieuwde design ook nog eens mogelijk om de units plat tegen de muur of aan het plafond te hangen voor een nog mooier resultaat.

TP-Link Deco X20 & X60

De X-series van Deco is het top-of-the-line materiaal voor de ultieme gebruikerservaring. Deze serie is dan ook voorzien van het vernieuwde WiFi6 protocol wat de X20 in staat stelt om snelheden tot 1800 mbps te realizeren.

Alle verbindingen worden standaard voorzien van WPA3 encryptie voor een verbetrerde beveiliging en verlaagde reactiesnelheden tussen de units en de apparaten van de gebruiker.

De X60 is nagenoeg identiek aan de X20 maar biedt de mogelijkheid om snelheden tot 3000 mpbs te halen.

TP-Link Deco X90

De X90 is het paradepaard van TP-Link, het meeste krachtige In-Home WiFi systeem uit de line-up met de allernieuwste technologie op het gebied van WiFi.

Zo is de X90 in staat om snelheden tot 6600 mbps te leveren dankzij het nieuwe AX6600 Tri-band WiFi protocol en kan de AI-gestuurde MESH op intelligente wijze de netwerkomgeving herkennen om WiFi te leveren die afgestemd is op jouw woning.

Ook introduceert TP-Link in dit modem het nieuwe HomeShield welke voor uitmuntende bescherming zorgt in het thuisnetwerk.

INSTALLATIE

TP-Link Deco aanschaffen en installeren

Hoewel de installatie van het Deco systeem eenvoudig wordt gemaakt door de Deco App van TP-Link, kan het natuurlijk voorkomen dat je er niet helemaal uit komt. Zeker als je meerdere units bekabeld wilt aansluiten moet je bijvoorbeeld met een netwerkswitch gaan werken. Ben je hier niet helemaal vertrouwd mee dan kun je ALL IPS inschakelen om de installatie tot in de puntjes te verzorgen.

Via onze webshop kun je de verschillende Deco systeem eenvoudig aanschaffen en indien gewenst in combinatie met een installatieafspraak zodat een van onze monteurs bij jou langs komt om alles te installeren, wel zo makkelijk toch?

0850071021