Back-Up Beheer

Totaaloplossing voor altijd en overal toegankelijke opslag met hoogwaardige beveiliging.

BACK-UP

Waarom back-up beheer?

Een goede back-up bijhouden is erg belangrijk, zo voorkom je verlies van bestanden en eventuele kosten om het weer terug te halen. De sleutel tot succes zit hem in het maken van een goede backup.

Veel mensen slaan hun data op een externe harde schijf op of in de cloud. Externe harde schijven kunnen helaas ook stuk gaan en niet alle clouddiensten zijn even betrouwbaar. Denk hierbij aan de grote partijen die via hun diensten ongevraagd toegang hebben tot jouw data, iets wat niemand echt fijn vindt.

Altijd en overal toegankelijk

Cross-platform integratie

Synchronisatie van mappen

Opslag in Nederland

Versleuteling en 2FA-beveiliging

ALL IPS BACKUPBEHEER

Waarom back-up beheer bij ons?

Iedereen is wel bekend met de grote platformen als Google Drive, DropBox en Microsoft OneDrive. niet iedereen is bekend met gevolgen van het opslaan van je data bij een dergelijke partij. Veel van deze bedrijven hebben hun servers voor opslag in Amerika, ditr houdt in dat zij dan ook onder de Amerikaanse wetgeving vallen wat inhoudt dat zij ongevraagd toegang hebben tot al jouw bestanden, geen fijn idee.

Wij zijn van mening dat opslag op Nederlandse bodem een vertrouwd gevoel geeft waardoor je zorgeloos je bestanden beveiligd online op kunt slaan.

Daarnaast zijn wij hierdoor in staat om een opslagruimte op maat aan te bieden. Normaal ben je gebonden aan standaardpakketten van 250GB, 500GB, 1000GB of meer. Omdat wij lokaal hosten en alles in eigen beheer hebben kunnen wij opslagruimte tot op de gigabyte exact aanbieden. Wil je 134GB opslagruimte hebben omdat dat precies is wat je nodig hebt? Het kan allemaal.

Altijd toegankelijk

Het maakt niet uit waar je bent, je bestanden zijn altijd toegankelijk. Jouw persoonlijke opslagruimte is altijd te benaderen waardoor je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zolang je verbonden bent met het internet heb je volledige toegang.

Two-Factor Authentication

Indien gewenst kun je Two-Factor authentication instellen. Dit houdt in dat, iedere keer dat je toegang wilt tot je online opslagruimte, je door middel van een speciale app een unieke code genereert die je moet invoeren om in te loggen. Deze code verandert elke 30 seconden voor optimale beveiliging.

256-Bit beveiliging

Al je data wordt veilig opgeslagen en versleuteld door middel van een 256-Bit AES Encryptie. Dit houdt in dat alle bestanden beveiligd zijn met een wachtwoord van 256 tekens welke gelinkt is aan jouw account. Alleen met jouw account kun je dus bij je bestanden.

m

Synchronisatie map

Door middel van een aparte synchronisatiemap kun je eenvoudig je bestanden uploaden. Alles wat je in deze map zet wordt automatisch geupload naar je online opslag. Deze map kun je ook offline beschikbaar maken waardoor je ook zonder internet bij je belangrijkste bestanden kunt komen.

Lokaal opgeslagen

Omdat onze servers in Nederland gehost zijn wordt al je data nationaal opgeslagen. Je data staat dus niet op een server 8000 km verderop maar gewoon in Nederland. Wel zo’n prettig idee toch?

App-integratie

Jouw online opslag is ook toegankelijk via een app beschikbaar voor Android en iOS. Zo krijg je dezelfde functionaliteiten als op je PC vanaf je smartphone of tablet. De synchronisatie is real-time wat het super eenvoudig maakt om bestanden te delen tussen al je verschillende apparaten.

SYSTEEMKOPIE

Volledige systeemkopie

Een andere functionaliteit van de online opslag is dat je een volledige systeemkopie van jouw computer op kunt slaan. Mocht jouw computer ooit defect gaan of mocht je besluiten een nieuwe computer aan te schaffen. Dan kun je inloggen op de online omgeving om een volledige kopie terug te halen van je oude systeem.

Alle instellingen, aanpassingen en bestanden kun je dan in een keer compleet terug inladen op je computer waardoor je direct verder kunt gaan in je vertrouwde omgeving maar op een nieuw apparaat. Altijd verzekerd van een complete back-up met zo min mogelijk gedoe.

0850071021