IT Services

Iedere situatie is anders, onze oplossingen zijn maatwerk.

ALL IPS is de aangewezen dienstverlener voor alle IT gerelateerde werkzaamheden. Wij repareren alle devices met originele onderdelen, ondersteunen bij software problemen , het terughalen van verloren data en het instellen en onderhouden van een goede back-up van al je belangrijke gegevens.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vakkundig de bekabeling in jouw woning aan te leggen of te vernieuwen en zorgen wij er voor dat je op elke plek in huis en snelle en stabiele internetverbinding hebt.

computer problemen

Onze visie is ontzorgen. Wij doen dit door oplossingen op maat te leveren.

Iedere situatie vraagt om een unieke aanpak om tot de beste oplossing te komen. Dat is wat wij doen.

onze visie

Hardware Reparatie

Een defect apparaat is niet per definitie afgeschreven. Vaak is de reparatie aanzienlijk goedkoper dan een nieuw apparaat. Zo geef je voor een fractie van de prijs jouw apparaat een tweede leven.

Wij verzorgen de complete reparatie van jouw defecte apparatuur. We halen het op, fixen het en brengen het weer terug, ideaal toch?

Transparante Diagnose

Vooraf onderzoeken wij elk apparaat uitvoerig en maken wij een diagnose op basis van de gestelde problemen. Deze diagnose bespreken wij eerst zodat je precies weet wat de kosten zijn. Akkoord met de offerte? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag voor je.

Algehele Check-Up

Naast de diagnose doen wij een volledige check van het apparaat. Zo kijken we ook naar de andere componenten, de leeftijd en in hoeverre het apparaat nog actueel is. 

Dit vertaalt zich in een uitgebreid advies. Zo voorkomen we dat andere reparaties op korte termijn nodig gaan zijn of dat er geinvesteerd wordt in een apparaat wat het simpelweg niet meer waard is.

Haal- & Brengservice

Naast reparatie op locatie bieden wij ook de mogelijkheid om het apparaat op te halen. Voor €24.95 komen wij het apparaat ophalen, voeren wij de diagnose en de eventuele reparatie uit en brengen wij het apparaat weer retour, wel zo makkelijk toch?

hardware reparatie computer
laptops en hulp op afstand

Support op Afstand

Ervaar je problemen maar kun je je apparaat eigenlijk niet missen? Dan is een monteur op afstand misschien wel de oplossing voor jou!

Onze monteurs kijken op afstand met je mee en proberen je op deze manier zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zo kun je gebruik maken van onze deskundigheid zonder de deur uit te hoeven.

Wanneer het jou uitkomt!

Het grote voordeel van support op afstand is dat dit ingepland kan worden op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Is het probleem niet heel dringend en ben je nog bezig met werk of andere dingen?

Plan dan een afspraak in op een moment dat je even de tijd hebt om er voor te gaan zitten. Wij zijn elke dag beschikbaar, jij misschien niet en dat begrijpen wij.

AnyDesk

Hoewel veel problemen telefonisch verholpen kunnen worden komt er soms net even iets meer bij kijken of zal onze monteur een aantal handelingen moeten verricht waar je zelf misschien niet helemaal vertrouwd mee bent.

Voor dit soort situaties gebruiken wij AnyDesk, dit is een klein stukje software waarmee de monteur tijdelijk mee kan kijken op jouw apparaat. Dit stelt de monteur in staat om wat uitgebreidere handelingen te verrichten. 

Wees gerust, nadat de verbinding verbroken is zal de unieke sleutel veranderen waardoor een nieuwe verbinding pas tot stand kan komen als je de nieuwe sleutel aan ons doorgeeft.

Hardware Check

Indien gewenst kan de monteur tijdens de sessie ook een hardware check doen. Dit doen wij ook door middel van AnyDesk en een speciale tool die de computer scant. Dit alles gebeurd terwijl je zelf mee zit te kijken, geen verrassingen dus!

Na het scannen van jouw apparaat worden de resultaten direct op het scherm weergegeven, eventuele meldingen of adviezen kunnen dan direct besproken worden. Zo weet je meteen wat de staat van jouw computer op dit moment is.

Data Recovery

Helaas gaan harde schijven niet eeuwig mee en kan je niet meer bij je bestanden als de harde schijf crasht. Gelukkig is je data hiermee nog niet verloren.

Wij kunnen je helpen met het terughalen van bestanden van een gecrashte harde schijf. Je krijgt dan van ons een nieuwe schijf met alle herstelde bestanden erop, zo kun je direct weer aan de slag.

Verwijderde Bestanden

Het kan voorkomen dat er per ongeluk bestanden verwijderd zijn die niet verwijderd hadden mogen worden. Vaak kun je deze nog uit de prullenbak terughalen maar soms lijken ze echt weg te zijn. 

Door middel van speciale software kunnen wij verwijderde bestanden terughalen, ondanks dat ze verwijderd zijn uit je Windows of Mac omgeving blijven ze nog altijd bewaard op de harde schijf totdat de ruimte op de schijf overschreven wordt. 

Gescrashte Harde Schijf

Ook een defecte of gecrashte harde schijf kan nog heel veel data bevatten. De schijf zal misschien niet meer herkend worden in Windows of Mac OS maar de data is fysiek nog aanwezig op de schijf.

Door middel van speciale software of hardware matige reparaties kunnen wij de schijf nog benaderen en de meeste data terughalen.

Alles veiliggesteld

Nadat wij alle verloren data teruggehaald hebben krijg je deze van ons op een nieuwe externe schijf aangeleverd. Zo staat je data in ieder geval op deze schijf veilig opgeslagen.

Belangrijk is natuurlijk dat je deze data ook op andere locaties veilig opslaat zoals je eigen computer of in de cloud. Ook een externe harde schijf kan kapot gaan, belangrijke data kun je dus het beste op meerdere locaties opslaan.

harde schijf van een computer
switch in thuisnetwerk

Netwerkbeheer

ALL IPS verzorgt jouw complete thuisnetwerk, gaande van internetaansluitingen door het hele huis tot het integreren van een NAS of printer in het thuisnetwerk. Zo kun je overal in huis gebruik maken van jouw apparatuur.

Aanleg Bekabeling

Wij verzorgen de complete aanleg van jouw thuisnetwerk. Alle bekabeling, aansluitpunten en andere hardware installeren wij aan de hand van jouw wensen.

NAS / Server Integratie

Heb je een NAS voor al je backups, een thuisserver om makkelijk bestanden te delen tussen al je apparaten of een mediaserver voor het streamen van foto’s en video’s?

Wij sluiten deze apparatuur voor je aan en integreren het in je thuisnetwerk. Zo kun je zorgeloos gebruik maken van alle mogelijkheden vanaf elk apparaat.

Onderhouden en Updaten

Naast het aanleggen van je thuisnetwerk is het onderhouden en updaten van alle componenten ook belangrijk. Over het algemeen gaan producten jaren mee maar de technologie gaat sneller dan dat.

Vaak komen leveranciers met updates om meer mogelijkheden uit je bestaande hardware te halen of worden er nieuwe protocollen ontwikkeld waarmee je hogere snelheden kunt behalen. 

Als niet alles vernieuwd hoeft te worden maar een verfrissing welkom is kunnen wij je daar ook bij helpen.

WiFi Optimalisatie

Iedere woning is anders ingedeel en vraagt om een andere aanpak voor het optimaliseren van WiFi in huis. Wij bekijken de situatie en adviseren de meest gepaste oplossing om overal in huis perfecte WiFi te hebben.

Zo kun je overal in huis met volle snelheid streamen, thuiswerken, gamen of natuurlijk relaxen.

Meerdere Access Points

WiFi is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven maar veelal werkt de WiFi niet overal in huis even goed. Vaak wordt gedacht dat een sterkere router dit probleem oplost, maar dit is niet altijd het geval.

Waar een sterkere router uitkomst kan bieden in sommige situaties zal het bereik niet aanzienlijk vergroten. Om je bereik te vergroten werken wij met Access Points, dit zijn extra toegangspunten die door de hele woning geinstalleerd kunnen worden.

Het ideale van deze oplossing is dat jouw apparaat altijd met het dichtstbijzijnde toegangspunt zal verbinden voor de optimale gebruikerservaring.

Afgestemd op jouw situatie

Iedere woning is anders en dat vertaald zich in het bereik van de WiFi. Wij bieden dan ook geen kant-en-klare oplossing maar een oplossing op maat.

Wij komen eerst langs om metingen te doen wat betreft het WiFi signaal. Er zijn namelijk talloze externe factoren die invloed kunnen hebben op het bereik bij jou thuis. Na dit bezoek krijg je van ons een offerte die precies aansluit bij jouw wensen.

Ubiquiti & Netgear

Wij staan voor kwaliteit en dat laten wij zien in onze productkeuze. Wij zijn officieel partner van Ubiquiti en Netgear omdat wij de beste ervaringen hebben met deze producten.

Hoewel er genoeg fabrikanten zijn die kwalitatief goede oplossing aanbieden zijn wij overtuigd van het gebruiksgemak van Ubiquite voor WiFi oplossing en Netgear voor alle netwerkgerelateerde hardware. Wij zijn er dan ook trots op dat wij partner mogen zijn.

thuiswerkplek met goede wifi
gescynchroniseerde bestanden

Back-Up Beheer

Om dataverlies en daarbij komende problemen voor te zijn is het raadzaam om een goede back-up te maken van je data. De veiligste oplossing hiervoor is het gebruik van een Cloud dienst. Zo ben je altijd verzekerd van het behoud van je bestanden mocht het noodlot toeslaan.

Wij helpen je met het instellen van de Cloud dienst en zorgen ervoor dat jouw belangrijkste bestanden continue gesynchroniseerd worden, zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan.

Daarnaast kun je zo supergemakkelijk werk van je vaste computer naar je laptop overzettten en vice versa.

Versleuteld en Beveiligd

Een veelvoorkomend onderwerp bij online Back-Ups is vertrouwen. Veel mensen vinden het maar niks dat hun bestanden opgeslagen worden bij een grote partij zoals Google, Apple of DropBox.

Wij delen die mening. Ons datacenter is dan ook niet gehost bij een van de grote namen en de data wordt versleuteld met een 256-bit AES-sleutel en indien gewenst Two Factor Authentication zodat je zeker weet dat je data veilig is en niet toegankelijk voor anderen.

Lokaal Gehost

Om nog een stapje verder te gaan in de beveiliging van jouw data werken wij met samen met een datacenter in Nederland. Waar veel grote partijen werken met servers in Amerika of het Verenigd Koninkrijk houden wij het in Nederland.

Het grootste voordeel hiervan is dat dit datacenter valt onder de Nederlandse wetgeving en deze wetgeving is een stuk stricter dan in andere landen. Daarnaast komt dit de snelheid waarmee je je data kunt benaderen ook ten goede wat altijd mooi meegenomen is.

Eenvoudige toegang tot al je bestanden

Om het zo makkelijk mogelijk te maken om altijd bij je bestanden te kunnen bieden wij verschillende mogelijkheden om bij je data te kunnen. Zo is er een Sync folder beschikbaar voor Windows en Mac OS die automatisch synchroniseert met jouw computer. Je kunt zelf aangeven welke folders je wilt synchroniseren zodat deze altijd met een enkele klik toegankelijk zijn.

Daarnaast is er ook een app beschikbaar voor Android en iOS zodat je ook mobiel altijd bij je bestanden kunt. Dankzij de Sync functie kun je ook instellen welke bestanden je offline toegankelijk wilt hebben.

Beide platformen werken naadloos met elkaar samen waardoor bestanden delen tussen je computer en smartphone heel eenvoudig wordt.

0850071021