Beveiliging

Hoogwaardige, meermaals bekroonde bescherming tegen internetcriminelen.

ESET ONLINE

Belangrijk. Antivirus.

ESET Antivirus is een complet totaalpakket van verschillende onderdelen zoals Online Security, Smart Security, Mobile Security en meer. ESET is een lichte virusscanner die altijd op je computer meedraait zonder je computer onnodig langzaam te maken.

Dankzij de uitgebreide ondersteuning ben je altijd voorzien van de nieuwste updates waardoor je zonder zorgen gebruik kunt maken van jouw apparaat.

ESET is bekroond met meer dan 100 awards en heeft wereldwijd meer dan 110 miljoen gebruikers. 30 jaar innovatie vanuit 13 research centra staat natuurlijk niet voor niets!

Cross-platform licenties

Complete Windows/Mac OS beveiliging

Android/iOS Mobile beveiliging

Veilig online bankieren

Beveiliging van slimme apparatuur

PROBLEMEN VOORKOMEN

Nog belangrijker. Onderhoud.

Een degelijk Antivirus programma zoals ESET zorgt ervoor dat de meeste schadelijke bestanden direct in quarantaine gezet worden zodra je ze binnenhaalt. Echter kan het ook voorkomen dat je een virus of malware binnen krijgt via programma’s die kwaadaardige bestanden gaan downloaden na installatie, dit gebeurd op de achtergrond en heb je meestal niet eens door.

Omdat dit in een vertrouwd programma kan zitten geef je vaak toestemming voor het downloaden van updates of toevoegingen aan het programma. Omdat je expliciet toestemming hebt gegeven voor de download zal een antivirus dit niet altijd oppakken. 

Het is daarom van belang dat je, naast preventieve handelingen, ook actief dingen uitvoert om je computer veilig te houden. Denk hierbij aan schoonmaakprogramma’s, tijdelijke bestanden & downloads verwijderen en zorgen dat je Windows of MacOS altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsupdates.

ESET ONLINE SECURITY

Waarom adviseren wij ESET?

De markt is tegenwoordig overspoeld door veel verschillende partijen die hun antivirus software aanbieden. ESET is opgericht in 1987 en is in 1990 begonnen met de ontwikkeling van hun eerste antivirus, NOD32. In 1992 is deze op de markt gekomen en op dit concept hebben ze 30 jaar aan innovatie losgelaten waardoor ESET tegenwoordig koploper is in de markt en veel awards binnenhaalt.

Wij hebben de grootste antivirus programma’s uitvoerig getest waaruit is gebleken dat ESET Online Security de allround winnaar was. Waar sommige antivirus programma’s misschien iets intensiever zijn maken deze het systeem onnodig veel langzamer waardoor de gebruikerservaring achteruit gaat.

Uit ons onderzoek kwam ESET naar voren als de antivirus die het minste invloed had op de dagelijkse werkzaamheden van ons testsysteem met een score van ruim 99% in het tegenhouden van ongewenste bestanden. Met trots mogen wij dan ook zeggen offcieel partner te zijn van ESET Online Security.

ERVARINGEN

Wat zeggen anderen over ESET?

ESET Smart Security biedt werkelijk een uitstekend gemengd pakket met functies voor internetbeveiliging en antivirus. Het is ook uitermate aanpasbaar en gebruiksvriendelijk.

Sophie Anderson

SafetyDetectives.com

ESET Internet Security 10 biedt veel gebruiksgemak en veiligheid. Het is software waarmee je redelijk zeker bent van goede bescherming op het internet.

Edwin Feldmann

Techzine.nl

0850071021