Maak kennis met ons team

IT ondersteuning zo toegankelijk mogelijk maken is onze visie.

Onze passie is de uitvoering.

OVER ONS

Ontzorgen sinds 2007

Wij zijn een jong en dynamisch team met een passie voor IT en oplossingsgericht denken. In 2007 zijn begonnen om onze visie toe te passen voor het MKB. Door de jaren heen hebbben wij vele tevreden klanten op weg geholpen met hun netwerken, werkplek ondersteuning en meer. 

Eind 2018 hebben wij besloten dat wij onze passie met meer mensen willen delen dan alleen het zakelijke segment en zijn wij aan de slag gegaan om onze diensten aan te kunnen bieden aan iedereen die daar behoefte aan heeft.

Met enorm veel plezier hebben wij medio 2019 onze deuren geopend voor iedereen die hulpbehoevend is op gebied van IT. De positieve reacties en tevreden klanten drijven ons keer op keer verder om tot het uiterste te gaan op gebied van dienstverlening en te blijven innoveren en verbeteren waar dat kan.

Ben jij er klaar voor om onze gedrevenheid en passie te ervaren?

IT Experts

Years Of Experience

Satisfied Clients

VERTROUWEN

Waarom ons?

Ons team van gedreven monteurs heeft veel passie voor het werk dat wij leveren. Dit houdt in dat wij zelf niet snel tevreden zijn en doorgaan tot het alles tot in de details verzorgd is en naar verwachting presteert.

Daarnaast hebben wij de unieke kans gekregen om van onze hobby ons werk te maken, hierdoor zijn wij ook buiten onze werkzaamheden om altijd bezig met IT en vinden wij het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen om onze kennis uit te breiden. 

Deze kennis kunnen wij toepassen en delen in het werkveld. Leren is de basis, toepassen en ervaring zijn de sleutel tot succes.

Jarenlange ervaring

Gedreven team

Volledige transparantie

Complete ontzorging

Altijd open voor ideeën

0850071021