Hardware Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

REPARATIE

Wij fixen alles.

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook voor de IT wereld, goed onderhoud van je apparatuur voorkomt veel problemen. Maar lang niet alles is te voorkomen en soms ontkom je niet aan de gevolgen van slijtage of een ongelukje en moet het apparaat hersteld worden.

Wij verzorgen een volledige en transparante reparatie van jouw computer, laptop, tablet of smartphone. Wij vinden het belangrijk dat je altijd weet wat de staat van jouw apparaat is en of de reparatie economisch verantwoord is. Je krijgt dus altijd vooraf een offerte en tijdens de reparatie houden wij je op de hoogte van de voortgang, zo voorkomen wij dat je voor een verrassing komt te staan.

 

Compleet onderzoek

Duidelijk offerte vooraf

Eerlijk advies

Professionele reparatie

Altijd met garantie

merken van computers die wij repareren

REPARATIEPROCES

Snel, vakkundig, transparant.

laptop met onderzoeksrapport

1. Uitgebreid onderzoek

Op basis van jouw klachtomschrijving lokaliseren wij het probleem en zorgen wij voor een passende oplossing. Daarnaast doen wij een grondige analyse van jouw apparaat om eventuele andere problemen of aankomende problemen naar voren te halen.

Je krijgt van ons te horen wat de algehele staat van jouw apparaat is en of de reparatie economisch verantwoord is. Zo kun je zelf de keuze maken of je de reparatie door wilt zetten of dat we gaan kijken voor een alternatieve oplossing.

 

2. Duidelijke offerte vooraf

Na het afronden van het onderzoek krijg je van ons een duidelijke en vrijblijvende offerte. Wij zullen contact met je opnemen om de offerte door te nemen en toelichting te geven waar nodig. Uiteraard krijg je de offerte per mail van ons zodat je deze altijd terug kunt vinden en rustig door kunt nemen.

De offerte is altijd zo compleet mogelijk en stelt de totale prijs voor de reparatie, geen verrassingen achteraf. Mocht er tijdens de reparatie blijken dat er meer nodig is dan verwacht, dan zullen wij dit eerst met je bespreken en krijg je van ons de mogelijkheid om de gehele reparatie terug te draaien indien de kosten te hoog worden, wel zo fijn toch?

 

offerte van reparatie bespreken
hardware van een computer tijdens reparatie

3. Akkoord en reparatie

Na een akkoord op de offerte starten wij direct met de reparatie, waar nodig zullen eventuele onderdelen besteld worden en communiceren wij de levertijden indien een onderdeel niet direct voorradig is.

Wij zorgen ervoor dat jouw apparaat binnen de gestelde tijd hersteld is en na de reparatie lopen wij een checklist na om er zeker van te zijn dat jouw apparaat weer in top conditie is. Tijdens de reparatie houden wij je op de hoogte van de voortgang.

4. Afronden reparatie

Wanneer de reparatie en checklist succesvol doorlopen zijn nemen wij weer contact met je op. Wij bespreken dan de reparatie met je en vermelden eventuele punten die van belang kunnen zijn.

Daarnaast testen wij het apparaat samen met jou zodat je zelf kunt zien en ervaren dat de reparatie naar wens verlopen is en de problemen verholpen zijn. Pas na jouw goedkeuring ronden wij het reparatieproces volledig af.

laptop met software
nazorg van de reparatie

5. Garantie en nazorg

Op al onze reparaties krijg je standaard garantie, zo ben je verzekerd van een goede afhandeling ook nadat je het apparaat weer in gebruik genomen hebt. Op verreweg de meeste onderdelen zit standaard een fabrieksgarantie van 12 tot 24 maanden, bij eventuele problemen regelen wij dit voor je.

Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of als je hulp nodig hebt, hiervoor kun je ons altijd bereiken. Dat is de service die wij bieden.

0850071021