Support op Afstand

Een monteur in huis maar niet over de vloer.

SUPPORT

Waarom op afstand?

Het is al vervelend genoeg dat je tegen een probleem aanloopt met je apparatuur wat je zelf niet op kunt lossen. Nog vervelender is het als je alles los moet koppelen om met je apparaat naar een winkel toe moet gaan om het te laten herstellen. Wij begrijpen die frustratie.

Om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg kunt bieden wij onze diensten aan. Onze diensten op afstand zijn verder toegespitits in het proces zo zorgeloos mogelijk te maken voor jou.

Met behulp van de juiste tools kunnen wij de meeste handelingen uitvoeren zonder fysiek bij je aanwezig te zijn, dat bespaart een hoop tijd.

Vakkundige service

Wanneer het jou uitkomt

Geen gedoe met kabels

Volledige controle d.m.v. AnyDesk

Altijd de snelste oplossing

HOE DOEN WIJ DIT?

Hoe werkt support op afstand?

Ondersteuning bieden zonder fysiek aanwezig te zijn brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Gelukkig kunnen wij veel van deze uitdagingen overwinnen door het goed inzetten van handige programma’s.

Door middel van AnyDesk software kunnen wij eenmalig verbinding maken met jouw apparaat. Zo kunnen onze monteurs dezelfde handelingen verrichten als wanneer de monteur achter jouw apparaat zou zitten. Volledig zichtbaar kunnen wij de besturing van jouw computer tijdelijk overnemen, geen zorgen je kunt alles live volgen op het scherm.

Natuurlijk zijn er genoeg problemen die geen besturing op afstand vereisen en kun je onze hulp op afstand ook altijd inschakelen voor telefonische ondersteuning. Onze monteur staat je dan uitgebreid te woord en zal je door de nodig stappen leiden om tot de juiste oplossing te komen. 

Volledige check-up

Hoeft niet. Mag wel. Kosteloos.

COMPUTER CHECK

Gratis APK

Wanneer de monteur via AnyDesk meekijkt met je om het probleem op te lossen, bieden wij een gratis APK aan. Wij installeren dan een stukje software wat de computer volledig scant, zo krijg je direct een overzicht van de staat van jouw computer en kan de monteur je daar bij adviseren.

Deze check bieden wij aan als extra service indien dit gewenst is, het is geen verplichting en mocht je hier geen behoefte aan hebben dan begrijpen wij dat ook.

0850071021