Thuiswerkplek

Alle voordelen van het kantoor, maar dan lekker thuis.

WERKPLEK

Wat houdt een goede thuiswerkplek in?

Thuiswerken op zich is geen nieuw concept, echter is het aantal medewerkers dat nu thuis werkt door de Covid-19 maatregelen enorm toegenomen. Voor velen is dit simpelweg de laptop op de keukentafel zetten en aan de slag, maar bij een goede werkplek komt veel meer kijken.

Op kantoor is er nagedacht over dingen als een snelle internetverbinding, een goed onderhouden computer en een ergonomische werkplek. Dit zijn dingen waar je thuis ook op moet letten om klachten en frustraties te voorkomen.

Stabiele internetverbinding

Betrouwbare computer

Comfortabele stoel

Ergonomisch bureau

Rustige omgeving

WERKPLEK ESSENTIALS

Een goed begin is al het werk.

De eerste stap naar een degelijke thuiswerkplek is de locatie, de eerder genoemde keukentafel is vaak niet de meest comfortabele en rustige plek in huis. Zeker niet als er meerdere personen in het gezin thuis werken of studeren. Begin daarom met het kiezen van een rustige plek in huis, denk bijvoorbeeld aan een kamer die als opberghok gebruikt wordt of de zolder. Afleiding en reuring in huis helpt niet met je concentratie en je productiviteit zal afnemen.

Als je eenmaal de geschikte plek gevonden hebt kunnen we beginnen met het opzetten van je werkplek. Zorg voor een stevig bureau met een goede kijkhoogte voor je beeldscherm(en), de bovenzijde van je beeldscherm moet ongeveer op ooghoogte staan, en een stoel waar je comfortabel in kunt zitten.

STABIELE VERBINDING

Je werkplek aansluiten.

Misschien wel de belangrijkste stap om op een fatsoenlijke manier thuis te kunnen werken, het aansluiten van je werkplek en een stabiele internetverbinding. Als je een werkplek op de eerste of tweede verdieping uitgekozen hebt dan zit je waarschijnlijk een stuk verder van de modem vandaan, hierdoor zal je WiFi niet meer zo sterk zijn en kan dit problemen opleveren.

Om dit op te lossen zijn er meerdere mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld bekabeld gaan werken. Dit houdt in dat er een kabel van de modem naar je computer gaat, sommige werkgevers stellen dit ook als eis als je in jouw werk met vertrouwelijke informatie omgaat, puur vanwege de veiligheid die een kabel biedt.

Als een kabel geen optie is dan kun je ook met een WiFi Booster of MESH Systeem aan de slag. Met deze systemen kun je een perfecte WiFi dekking realiseren in het hele huis, zo heb je nooit meer problemen met een instabiele verbinding.

Alles wat je nodig hebt

Netwerk- en randapparatuur, bezorgd en/of geinstalleerd.

webshop

PROFESSIONELE HULP

Compleet verzorgde installatie.

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je hulp nodig bij het aanleggen/installeren van je thuisnetwerk? Wij kunnen je daar bij helpen! Onze monteurs zorgen ervoor dat de thuiswerkplek helemaal verzorgd en opgezet wordt zodat je zonder gedoe direct aan de slag kunt.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

0850071021