Wifi problemen? ALL IPS biedt jou een stabiel netwerk

Heb je wifi problemen en wil je surfen zonder zorgen, met een stabiel of gewoon goed werkend internet? Een aantal dingen kun je zelf doen en met de rest helpt ALL IPS je.

Er zijn verschillende oorzaken voor wifi problemen. Een goede verbinding met het netwerk is het allerbelangrijkst. Zonder een goed wifi bereik zal je verbinding met het modem, de router of het Acces Point zwakker worden. Het gevolg? Jouw internet hapert. Maar jij wil dat je wifi het goed doet in iedere ruimte. ALL IPS helpt je daarbij.

Bel ons wanneer je wilt!

Lijkt niets te werken? Wij geven je gratis advies aan huis.

Wat kun je zelf doen?

Heb je wifi problemen en wil je surfen zonder zorgen, met een stabiel of gewoon goed werkend internet? Een aantal dingen kun je zelf doen en met de rest helpt ALL IPS je.

N

Start je wifi modem opnieuw op

N

Reset je router

N

Haal verstorende apparatuur zoals babyfoons en bluetooth apparaten uit de buurt van het modem

N

Wissel van frequentieband

N

Update je laptop of pc

N

Te technisch? Vraag advies van ALL IPS

Wat doet ALL IPS voor je?

Gratis adviesgesprek

Je hebt alles gedaan om je wifi stabiel te krijgen, maar niets lijkt te werken. Woon je in Zuid-Holland? Dan komt ALL IPS bij je thuis, lokaliseert je wifi probleem en geeft je advies over de mogelijke oplossingen.

Scan

Een goed wifi netwerk is maatwerk. Niet alleen de sterkte van het signaal is belangrijk, maar ook de kwaliteit van het signaal. Beiden kunnen verstoord worden door stoorzenders als muren, babyfoons en bluetooth apparaten. Met de wifi scan leggen wij jouw wifi problemen bloot en maken je netwerk stabiel.

Optimalisatie

Wij optimaliseren je wifi zo dat je een beveiligd, snel en stabiel netwerk hebt. Zo kun je ongestoord Netflixen, muziek luisteren of informatie zoeken. We checken alle instellingen en resetten je router. Zo nodig plaatsen we versterkers zodat je netwerkbereik groter en sterker wordt. Beveiliging vinden we erg belangrijk, zodat ongewenste bezoekers buiten blijven.

Geniet van stabiel internet

Wij komen gratis langs.

Met internet haal je de wereld in huis. Wifi problemen belemmeren je alleen maar in internetmogelijkheden. Geef je wifi netwerk de aandacht die het nodig heeft en geniet van wat internet allemaal te bieden heeft.

Wij maken je wifi netwerk stabiel zodat jij zorgeloos kan genieten van supersnel internet. Vul onderstaand formulier in, dan plannen wij zo snel mogelijk een gesprek in

0850071021