Business IT Simplified

Ondernemers zijn bezig met innoveren en ondernemen, niet met IT.

Wij nemen die taak op ons zodat jij ongestoord door kunt gaan.

ZAKELIJKE DIENSTEN

Wat doen wij?

Hardware Management

Installatie, reparatie en onderhoud van hardware. Wij voeren handelingen uit op locatie om je zo snel mogelijk weer up-and-running te krijgen.

VoIP Support

Aanleg, installatie en beheer van VoIP telefonie diensten. Alles van bellen en mobiel integratie tot CRM beheer en doorschakelingen. Wij verzorgen het voor jou.

Werkplekbeheer

Volledige inrichting van werkplekken, zowel hard- als softwarematig. Alles wat nodig is om direct aan de slag te kunnen, ook als je op korte termijn extra werknemers in wilt zetten.

Netwerkbeheer

Volledige aanleg en onderhoud van interne netwerken. Gaande van bekabelingen en de juiste aansluiting tot plaatsen van servers en NAS-oplossingen.

Cloud Services

Online backups, online werkplekken en meer. Een volledig beheer van alle systemen die nodig zijn om je bedrijf draaiende te houden op elke locatie.

Cyber Security

Totaalpakket voor beveiliging van alle werkplekken en interne servers. Optimale bescherming tegen aanvallen van buitenaf of ongewenste software.

AANPAK

Transparante adviezen en de focus op maatwerk

Ondanks dat wij alle zorgen uit handen nemen blijven wij een transparante aanpak hanteren. Wij betrekken je bij alle werkzaamheden om het resultaat zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen.

transparante werkwijze waarbij beide partijen betrokken zijn

Volledige integratie van alle systemen onder een enkel platform

Vlekkeloze samenwerking tussen alle systemen en werkplekken voor een succesvolle implementatie en gebruiksvriendelijke ervaring.

contact

Vijf factoren. Een resultaat.

Voor het opzetten beheren van een bedrijfsnetwerk hanteren wij vijf kernwaarden die perfect aansluiten bij onze visie.

Beveiliging

onderhoud

ondersteuning

toegankelijkheid

monitoren

WAAROM ALL IPS

Wat doen wij anders?

Als gedreven IT’ers gaan wij altijd voor het uiterste. Wij gaan door tot de klant tevreden is en wij zelf ook tevreden zijn. Onszelf overtreffen om het perfecte resultaat te behalen is onze primaire uitdaging.

Overzichtelijke facturatie met een gunstige betalingstermijn. Facturen met nietszeggende termen hebben wij een afkeur voor. Onze transparantie draagt bij aan het feit dat onze klanten begrijpen wat ze krijgen en exact weten waar ze voor betalen.

Verregaande garantie op al onze diensten. Bij defecte hardware binnen de garantietermijn is onze primaire zorg om de klant weer up-and-running te krijgen. Wij regelen alles met eventuele leveranciers zonder dat jij daar de dupe van bent.

Totale ondersteuning, zowel op locatie als op afstand. Wij streven ernaar onze klanten zo snel mogelijk op weg te helpen met zo min mogelijk impact op de dagelijkse gang van zaken. 

0850071021